سالم باش

مجله اینترنتی سلامت سلامت

زمان مطالعه : 6 دقیقه 1402/08/24 14:55:55 بازدید : 5 بار

0

علائم خطرناک در لثه

لثه عضو حساسی است که باید بسیار مراقب آن باشید چراکه سرطان لثه بسیار سخت و دردناک است و ممکن است افراد بسیاری را درک کند

مقدمه

لثه‌ها از دندان‌های شما مراقبت می‌کنند اما بافت آسیب‌پذیری دارند و می‌توانند در عین اینکه از بدن‌تان مراقبت می‌کنند، باعث مشکلات آن نیز باشند. به‌همین دلیل لازم است  مراقب سلامت لثه‌های خود باشید و اگر تغییری در آنها دیدید، برای درمان، پیگیری‌های لازم را انجام دهید. در این مقاله از سالم باش به بررسی علائمی پرداخته‌ایم که می‌تواند نشانه‌ای از بیماری و مشکلات دیگر در لثه و فضای داخلی دهان باشد.

بیماری لثه چیست؟

التهاب، قرمزی، عفونت، زخم و... می‌توانند از بیماری‌های لثه باشند. این بیماری در بین بزرگسالان شیوع بیشتری دارد. ضمنا کسانی که بهداشت دهان و دندان را رعایت نمی‌کنند؛ نزد دندان‌پزشک نمی‌روند و جرم‌گیری انجام نمی‌دهند نیز ممکن است در معرض خطرات بسیاری باشند.
گاهی بیماری فقط مربوط به فضای دهان نیست. ممکن است بیماری گسترش پیدا کند و به حلق، گلو و نواحی دیگر برسد. این‌گونه است که باید بیماری لثه را جدی بگیرید و با درمان به‌موقع جلوی گسترش آن‌را بگیرید.

علائم بیماری لثه چیست؟

اگر این علائم را دارید، باید هرچه سریع‌تر برای درمان لثه خود به دندان‌‎پزشک یا متخصص لثه مراجعه کنید
ورم و قرمزی لثه
احساس دندان درد به هنگام جویدن
بوی بد دهان
حساس شدن دندان ها به گرما و سرما
لق شدن دندانها
عقب‌نشینی لثه و نمایان شدن ریشه دندان‌ها
تحلیل لثه

مشکلات دیگر در لثه

علاوه بر این‌ها اگر در دهان خود لکه‌های سیاه‌رنگ یا قهوه‌ای می‌بینید، احساس می‌کنید دندان‌‎‌تان لق شده یا فکر می‌کنید که زخمی در دهان دارید که دارد بدتر می‌شود، باید هرچه سریع‌تر برای درمان لثه خود اقدام کنید. علاوه بر این‌ها، اگر سیگار می‌کشید، الکل مصرف می‌کنید یا بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و هپاتیت دارید، باید بیشتر مراقب دهان و دندان خود باشید تا بتوانید سلامتی آن‌را باز به‌دست آورید.

برای پیشگیری چه کنیم؟

متاسفانه سرطان لثه از بیماری‌های سخت است. برای پیشگیری از آن، از مسواک و نخ دندان استفاده کنید. مسواک خود را به‌موقع تعویض کنید و از محلول‌های شستشوی دهان نیز کمک بگیرید. سیگار و قلیان را ترک کنید و الکل ننوشید.
هر 6 ماه به دندان‎پزشک مراجعه کنید تا وضعیت دندان شما را بررسی کنند. مراقب هر علامت و تغییر کوچکی باشید و هر نکته‌ای را جدی بگیرید تا گرفتار دردهای شدید نشوید.

برای درمان لثه چه کنیم؟

اگر متوجه مشکل و معضل شدید نترسید و فکرهای ترسناک نکنید. چراکه پزشک می‌تواند شرایط شما را بررسی و کمک کند که لثه خود را درمان کنید. در سالم باش می‌توانید با صدها پزشک حاذق و متخصص گفتگو کرده و راهی مناسب برای درمان لثه خود پیدا کنید. تنها نکته مهم زمان است. نباید زمان را از دست بدهید و باید سریع، برای درمان خود اقدام کنید.

منبع : سالم باش
به این مقاله امتیاز دهید
میخواهم بدانم که ...از مطلب شما بسیار لذت بردم اما ...مفید بود ولی ...ای کاش ...
در حال حاضر دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است

برای اینکار ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید