سالم باش

مجله اینترنتی سلامت سلامت

زمان مطالعه : 6 دقیقه 1402/05/22 16:17:13 بازدید : 13 بار

0

داروهای ممنوعه در سفرهای خارجی

مطابق با قوانین سازمان هوانوردی و قانون کشورهای خارجی، مسافران نمی‌توانند هر دارویی را با خود ببرند. در این مطلب از قوانینی گفته‌ایم که هر کشور برای بردن دارو دارد.

مقدمه

داروهای ممنوعه در سفرهای خارجی

وقت بستن چمدان‌هایتان رسیده و می‌خواهید چند روزی را به سفر خارجی بروید. در کنار برداشتن لباس‌ها، لوازم بهداشتی، لوازم شخصی، دوربین عکاسی، کتاب و نقشه‌ها، باید یک وسیله مهم دیگر را هم بردارید و آن کیف داروهای شخصی‌تان است. در این کیف ممکن است از چسب‌زخم و داروهای ساده تا داروهای تخصصی را گذاشته باشید و بخواهید آن‌را با خود به سفر ببرید. اما صبر کنید. هر دارویی را نمی‌توان به کشورهای دیگر برد و حتی همراه داشتن برخی از آنها جرم محسوب می‌شود. پس لازم است قبل از آن‌که عازم سفر شوید، بدانید چه داروهایی را ببرید و چه داروهایی را در خانه بگذارید.

داروهای ممنوعه چیست؟

پیش از هر چیز باید بدانیم که طبق قوانین بین‌المللی و امنیت حمل‌و‌نقل هواپیمایی، ورود برخی از داروها به هواپیما ممنوع خواهد بود. علاوه بر این برخی از کشورها نیز قوانین سخت‌گیرانه‌ای دیگری در این زمینه دارند و بسیار به آن پایبند هستند. به همین دلیل قبل از سفر باید بدانید دقیقا ورود چه داروهای ممنوع است. در ادامه لیست کلی را برای‌تان آورده‌ایم.
هر دارو، اعم از شربت، قرص و آمپول که شامل مرفین، متادون، الفتانیل، تالامونال، پنتازوسین، پتیدین، نالوکسال و دی‌هیدروبلزپریدول، هیدروکسی‌زین، فنوباربیتال، دکسترومتروفان و دکسترومتورفان‌پی، دیفنوکسیلات، متیل‌فندیت، ایپوم و کدئین‌فسفات باشد ممنوع است.

چگونه داروهایمان را ببریم؟

اگر داروی شما در لیست بالاست و نمی‌توانید بدون آن سفر کنید، باید نسخه پزشک خود را به زبان انگلیسی، با تاریخ جدید و مهر شده داشته باشید. اما باید بدانید برخی کشورها این را هم نمی‌پذیرند و از شما می‌خواهند با نسخه پزشک در مقصد، داروی خود را تهیه کنید.
برخی کشورها ساده‌ترین داروها را در دسته مواد مخدر جای می‌دهند. یکی از معروف‌ترین آنها فرودگاه امارات متحده عربی است. در این فرودگاه حتی ضدحساسیت‌ها می‌توانند برایتان مشکل ایجاد کنند. اگر می‌خواهید بدانید دقیقا چه داروهایی را می‌توانید به این کشور ببرید، سایت mohap.gov را ببینید.

داروهای مجاز را چگونه ببریم؟

اگر داروی‌تان در لیست بالا نیست باز هم احتیاط کنید. تلاش کنید داروی شما از 100 میلی‌لیتر بیشتر نباشد. بردن قرص مانعی ندارد و بهتر است دارو را در چمدان خود بگذارید. اگر تنها سفر می‌کنید و ممکن است به دارویی خاص در زمان حمله بیماری‌تان نیاز پیدا کنید، دستبند هشدار به‌دست کنید و نام دارو و دوز آن‌را بنویسید. با این راهکار مهماندار می‌تواند برای خوردن دارو کمک‌تان کند.

ممنوعیت دارویی در اروپا

فرودگاه‌های اروپا قوانین دیگری را در زمینه حمل‌ونقل دارو توسط مسافران دارند. اگر مشابه داروی شما در کشور مقصد باشد، احتمالا نمی‌توانید داروی خود را وارد کنید. همچنین داروهایی که ستسترون، کلن بوترول و تاندرولون و برای دوپینگ استفاده می‌شوند نیز نباید وارد کشورهای اروپایی شوند. داروهای اعصاب، داروهای مسکن، داروی بیماران ADHD و داروهایی که در تولید آنها از فراورده‌های گیاهی و حیوانی در حال انقراض استفاده شده نیز نباید از طریق فرودگاه به اروپا بیایند. جالب است بدانید ترکیه، گرجستان و ارمنستان نیز قوانین مشابهی در این زمینه دارند.

داروهای ممنوعه در آمریکا و کانادا

از آنجا که آمریکا به مکزیک نزدیک است و نگرانی‌های بسیاری درباره ورود مواد مخدر از این مرز دارد، قوانین سخت‌گیرانه‌ای را برای ورود داروها منعقد کرده‌اند. با این حال شما می‌توانید داروهای معمولی را با نسخه پزشک ببرید. داروهای حیاتی بیماران پیوند اعضا، ژل‌های شستشو، شیرخشک و ژل‌های شستشو را می‌توانید با خود به آمریکا ببرید.

قوانین کانادا نیز شباهت‌های بسیاری به آمریکا دارد. با این تفاوت که می‌توانید داروهایی که تا 90 روز نیاز دارید را با خود ببرید. همچنین اگر اسپری‌های آسم، آلرژی و شربت سرفه نیاز دارید، آنها را هم می‌توانید به همراه داشته باشید.

سخن آخر

پیش از سفر اگر نمی‌دانید چه داروهایی را ببرید با کمک آژانس‌های گردشگری و مشاوران خبره از خدمات مشاوره تلفنی رایگان استفاده کنید. داروهای ممنوعه سفر بحث بسیار مهمی هستند و عدم توجه به آنها می‌تواند مشکلات بسیاری را فرودگاه مقصد برای‌تان ایجاد کند. شما چه تجربه‌ای در بردن داروهای ممنوعه داشته‌اید؟ فکر می‌کنید چه داروی دیگری باید به این لیست اضافه شود؟

   
منبع : سالم باش
به این مقاله امتیاز دهید
میخواهم بدانم که ...از مطلب شما بسیار لذت بردم اما ...مفید بود ولی ...ای کاش ...
در حال حاضر دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است

برای اینکار ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید